Post by critlinksunmeame on Feb 5, 2022 8:03:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Happy world ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Happy world IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ výdrž cheat kódu závady ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - Happy world 2022 version ▞▞▞
Nie je to príťažlivé
Je to fantastická hra a reklamy sú tiež krátke. Táto hra ma baví. Vďaka.
Dohral som ju až do konca a musím povedať, že je to najlepšia hra všetkých čias, pretože je jednoduchá a ľahká. Etapy nie sú také ťažké, ale je to trochu smiešne, pretože na zametanie podlahy potrebujem približne 4 - 6 kláves. Potom som to odinštalujem, pretože nie sú žiadne aktualizácie o nových miestnostiach, takže som sa nudil.
Planet Craft: Mine Block Craft Aventură auba
Dokončím celý svoj dom. Minulý mesiac, čo bude ďalej, som zisťoval, či nie sú k dispozícii nejaké nové dizajnérske domy. Takže to je všetko.
Množstvo reklám je neuveriteľné! 😠😡 Túto hru hrám ani nie 1 CELÚ MINÚTU a už zobrazuje reklamu dlhú 30 sekúnd! Akože čo sa s tebou deje?! Viem, že potrebujete peniaze na vývoj hry a podobne, ale prosím, prestaňte dávať toľko reklám!!!! 😡😡
Milujem túto hru, takmer súvisí s mojím odborom. Som interiérová dizajnérka a rada navrhujem všade 😍 ✨
Problém je v tom, že je to všetko o strieľaní bublín a o ničom inom, existujú lepšie hry ako hry na strieľanie bublín
Ak povolíte prekročenie úrovne prehrávania, bude mať viac ako 5 hviezdičiek.
Táto hra sa mi naozaj začala páčiť. Teraz nemôžem vykonať žiadnu úlohu, pretože je už niekoľko dní prázdna. Ak to bude pokračovať budem to musieť vymazať
Je to veľmi dobrá hra, ale dávam len jednu hviezdičku, pretože po výzdobe divadla neprichádzajú žiadne úlohy.
Hru som doteraz miloval, úroveň 1645 a 23 kľúčov a žiadne nové úlohy len prázdne. Teraz by som možno chcel pracovať na dvore. Niečo....
Je to pekné, ale keď túto hru hrám veľakrát, je to tak nudné, takže som dal len 2 ⭐ ale je to zaujímavé
Len milovať to drží moju myseľ plnú hlavu
Tieto hry sú také nudné, že vám dávam tri hviezdičky
Úroveň 35, získajte vysoké čísla na použitie, berie body, nič nedáva, nie je to môj nový tablet
Páči sa mi táto hra, ale musí potrebovať viac položiek
Príliš veľa reklám
Už mi to nedalo žiadnu úlohu a veľmi rád hru hrám, takže čo mám robiť
Bubble Shooter - Home Design Jumboq lrsh
Som sklamaný... úroveň 833 sa mi zdá, že na mňa padá. Po 3 alebo 4 výstreloch to zastaví hru a ja prehrávam so zostávajúcimi 38 pokusmi. Okrem toho, že vyhrať 8 hier, aby ste sa posunuli v hre, môže chvíľu trvať. Ale to trávi čas, ak ste na dôchodku
Veľmi zlá hra .. Je plná zlých nápadov .. Chceme hrať , aby sme ženy nezneužívali .. NIE aby sme podnecovali k rozvodu a ukazovali hroznú stránku rozvedenej ženy . plný násilností a násilia. Odinštalovať .
Prečo nemôžem robiť žiadne úlohy? Veľmi frustrujúce!!!
Už sa nemôžem dostať, neviem, čo sa stalo, vyskúšal, ale zdá sa, že zamrzol
Je to dobrá hra. Ale vec je taká. Ako postupujete po úrovniach, stojí to viac kľúčov na najjednoduchšiu vec. Potom už nie je žiadna úloha. A sú veci, ktoré sa dajú robiť navonok.
Hra je zábavná, ale už som po úrovni 1700 a dokončil som všetky miestnosti! Môj panel sa tiež neaktualizuje. Kedy sa uskutoční aktualizácia? Mám viac ako 150 hviezdičiek!
Po každej úrovni je hlúpa reklama a je NEMOŽNÉ získať 3 hviezdičky, bez ohľadu na to, ako dobre sa vám darí. Prebieha odinštalovanie. 🙄
Zakaždým, keď idem do hry, dostanem sa do jej polovice a hra sa sama vypne a stratím akúkoľvek úroveň, na ktorej som, a musím začať odznova. Čakám, že sa o túto záležitosť postarám, ale nebudem čakať večne!
Z tejto hry som bol naozaj nadšený a na prvý pohľad sa mi páčila. Dostal som sa cez väčšinu hlavného poschodia a prestalo mi to dávať veci na prerobenie!! Mám vyše 300 bodov a stále ma to nepúšťa!! Som naozaj frustrovaný a som pripravený ho odinštalovať!!!! Navrhujem, aby ste vyriešili problémy s vašou hrou, inak nebudete mať veľa hráčov.
Som na úrovni 1645 a nazbieral som viac bodov na opravu domu, ale nedalo mi to, nepovedalo, že je dokončená Je s hrou na bubline tejto úrovne niečo zlé, ako som povedal v poslednom vyhlásení, ktoré som vymazal úplne mi to vyšlo, pretože mi to robilo predtým a začalo odznova, začalo odznova a teraz to robí to isté a potom znova, prosím, pomôžte mi, milujem túto hru, mám ju už dlho
Hra prestala fungovať, čakám mesiac a stále nefunguje
버블 슈터 - Bubble Shooter 퍼즐 ffa
Sťahujem hry, ale sieť je zlá, myslím, že hra bude zábavná a sladká 🥰🥰🥰
Bubble Shooter - Home Design Puzzle rvji
Páči sa mi táto hra, ale táto hra ako Candy manor;-; Si napodobiteľ? Prepáč len sa pýtam
Páči sa mi hra, ale bar v obývačke som chcel, aby to bolo sladkosti a opäť to vyzeralo ako odpad z apsulitíd
napínavá😍 milujem túto hru.
je to zábavná vzrušujúca a pútavá hra na hranie
bubble Shooter Bulmaca xrmr
Táto hra sa mi veľmi páči.... 😍😍 Používam túto aplikáciu dlho, kým sa nenadchnem dokončiť dizajn... 😍😍😍
Zábava, ale nenávidím, koľko kľúčov potrebujete na každú úlohu, som pripravený odinštalovať túto hru
1000 kľúčov 😳😳 To vážne? 😑😑
Je to skvelá hra, len by som si prial, aby ste dostali viac ako 1 kľúč naraz, kým získate kľúče, ktoré potrebujete, večnosť
Bubble Shooter Teka-teki nrn
Hra je naozaj úžasná